Compleet blanco, from scratch, iets unieks bedenken. Daar word ik blij van.
In de zomer van 2020 ben ik afgestudeerd als Allround Stylist aan Academie Artemis. Ik mag mijzelf nu dus ook Allround Stylist noemen. Tijdens mijn studie is mijn passie voor foodstyling groter en groter geworden en om deze reden is foodstyling mijn specialisme geworden. Ik vind het onwijs inspirerend en interessant om mezelf elke dag opnieuw te ontwikkelen op het gebied van food, food innovation en food styling.
In de loop der jaren heb ik  verschillende projecten gedaan, welke terug te vinden zijn op mijn website. De rode draad die door al mijn werk loopt is vreugde. Mijn stijl is altijd kleurrijk, heeft een speels randje en het zorgt ervoor dat iedereen die het bekijkt een lach op het gezicht krijgt. Dit sluit aan bij mijn persoonlijkheid: ik ben positief ingesteld, serieus maar ik heb een speels randje en ik ben kleurrijk in mijn uiterlijk, maar ook in mijn innerlijk.  
Conceptontwikkeling is hetgeen waar ik het liefste mee bezig ben. Mijn hart ligt bij het ruime en vrije denken in het begin van een proces, maar ook vind ik het heel leuk om het concept verder uit te werken. Zo werk ik vol enthousiasme aan het gehele creatieve proces van begin tot eind. Ook heb ik een voorliefde voor taal. Het spelen met woorden is iets waar ik heel blij van word en het sluit goed aan bij conceptontwikkeling; van niets, iets maken. Door deze passies vind ik het achtergrondverhaal van iets altijd veel interessanter dan hoe het er daadwerkelijk uit ziet. Kunst, producten, objecten, maar ook personen. Alles heeft een verhaal en naar dit verhaal ben ik heel nieuwsgierig. Ik vind het leuk om verder te kijken dan mijn neus lang is en de diepte in te gaan. Deze duidelijke eigenschappen die mij tekenen heb ik opgebouwd door de jaren heen, op mijn vorige opleiding en nu ben ik mezelf door aan het ontwikkelen op Academie Artemis. Ik vind het heel leuk en vooral interessant om elke dag weer nieuwe dingen te leren op het gebied van allround styling.

BEKIJK OOK

Back to Top